SAHABAT ALAM MAYA

Isnin, 15 Ogos 2011

akhirnya aku kembali....

alhamdulillah......
akhirnya aku dapat kembali ke blog ni setelah hampir
sebulan aku langsung x boleh aksess blog nih....

kawan aku kata blog ni dh kena "hacked". Tapi kenapa???
aku rase lah aku xde buat apa2 salah kat sesiapa....
blog aku pun bukan ramai yg tahu dan follow pun....
aku pun x ler se"glamour" ben ashaari pun ada jugak orang nk "hacked"
kesian lah kat aku nih.....baru nk blajar je....

apapun, terima kasih kat kwn aku yang dh buat sampai aku boleh
kembali ke blog nih.....huhuhuhu
terima kasih banyak yang x terhingga....dan yang paling best aku dh ada follower gak skrg...

thanx guys sbb sokong aku....dan aku pun akan sokong korang gak..



2 ulasan:

Razif Razak berkata...

huhu...kesian nye...saya da folo... me>>> http://razifrazak92.blogspot.com/

apisv2 berkata...

sokong ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...