SAHABAT ALAM MAYA

Isnin, 26 Disember 2011

TERCAPAI JUGAK...


ASSALAMUALAIKUM...


hari ni baru nk hapdet belog nih....bizi lah katakan...
diam x diam rupa2 dah nak masuk tahun baru......minggu depan anak teruna aku yang satu tu pun dah start masuk sekolah tadika....tapi risau gak....boleh ke dia tu g sekolah nnti....
risau ada, seronok pun ada..
apapun aku x sabar gak nk tunggu hari tu...

actually nak citer pasal hobi baru aku nih..
dah hampir 4 bulan aku join group bebudak g menembak nih....
cuma x berkesempatan nak upload gambar2 yg dh ditembak tu...

errmmm.....nilah hobi baru aku...

aku suka join dorang outing.....sesekali ngan budak2 remaja ni outing,
rase cam remaja pulak...hihihi
tapi aku salute kat group bebudak ni coz wpun remaja, dorang mesra....aku pun x rase terasing sgt....yelah, aku ni dh baya2 mak2 dorang....ada yg panggil aku akak, tapi yg x best ada yg panggil aku auntie....huhuhu...masa tu baru terasa yg aku ni dh tua sgt....he3

yang paling best, lepas course semalam, aku dh di"verified" sbg member dlm Persatuan Jurufoto Kuantan nih...mmg happy ler sesangat...wpun baru dalam photography dan ambik gambar ni just sebagai hobi, aku happy sbb diterima sbgi ahli.....dan yg paling best dapat ramai kawan baru.....


tersengih2 dapat sijil nih.....hikhikhik

3 ulasan:

nazifa... berkata...

salam sis best nye kan..ifa pun hobi baru br nk jinak2 dgn slr ni.. tp x la join club ke apa..godek2 sendri je ingt nk join group gak..hehehe..anyway good luck ye..nnti jgn lah lupa letak pic yg di abik ye...bye

::Azura Rahman:: berkata...

Indahku Studio.. pengasas dia Rejim kan.. Abang2 aku dua2 aktif "menembak".. hehehe..

::YUSLINA berkata...

yup zura....best dpt join group dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...