SAHABAT ALAM MAYA

Isnin, 9 Januari 2012

Segmen Review Blog


ASSALAMUALAIKUM


Sejak baru berkecimpung dalam dunia blog ni, selalu gak jenguk2 blog lain
tapi sekadar komen2 dan intai2 jer....
aku ni masih x pandai nak join segmen2 atau nak buat segmen sendiri
kang buat segmen sendiri, x menjadi kena marah pulak kat orang...
kita buat blog nak cari ramai kawan, bukan nak cari ramai musuh....x ke gitu???

so, malam ni rajin2 kan diri click2 sahabat2 yang dah jadi follower blog nih...
mana lah tahu, orang dah follow kita tapi kita sendiri x follow atau jenguk2 blog dorang....

so, terjumpa blog sahabat kita ni. Azzah ada buat segmen Review Blog.....
jadinya, aku try lah join
xceli x paham sangat pasal segmen nih tapi saje mencuba.....
aku pun x tahu betul ke idak cara aku ni.



kalau korang nak join gak, CLICK kat [SINI]




5 ulasan:

Cik Sibuk berkata...

salam,

ingat nak join..tapi baru aritu ada join segmen..malas la pulak nak join segmen baru.

anyway, gud luck..semoga blog u terpilih untuk di-review :)

::YUSLINA berkata...

tq...x harap sgt pun sbb mmg x reti...he3

Diera Tekikushika berkata...

hai ! slmt berkenalan. blog belum review sy dah blogwalking. huhu. jom g blog saya meh =)

ceriteraliyana berkata...

yuhuu!!tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Azzah berkata...

thanx join..:)blog dah direview..

http://sayurlemak.blogspot.com/2012/02/review-blog-blog-yang-menarik-organ.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...